Nyheter

Tänk på att alla mäklare finns på MäklarOfferter

För vissa säljare av bostäder kan det kännas frestande att försöka sälja bostaden helt på egen hand. Kanske vill du inte samarbeta med en fastighetsmäklare av den enkla anledningen att du vill försöka spara lite pengar? Eller så kanske du inte tror att fastighetsmäklaren gör någon större skillnad hit eller dit för den slutliga köpeskillingen? Vi rekommenderar dock att du anlitar ett proffs, och alla mäklare finns på MäklarOfferter. Så det har aldrig varit enklare att jämföra och hitta rätt person att representera dig och din bostad!

Har du koll på vad mäklare tar i arvode i Göteborg?

Den bistra sanningen är att det sällan är så enkelt som man tror att sälja en fastighet. En bostadsaffär innehåller trots allt flera rörliga delar som du kanske inte ens har tagit hänsyn till. Beroende på hur stor erfarenhet du har av att köpa och sälja fastigheter kanske du inte ens har särskilt bra koll på grunderna i branschen. En fastighetsmäklare är proffs på detta och tillför så mycket mer än att enbart locka till sig spekulanter och få köpeavtalet undertecknat av den slutgiltiga köparen. De vet allt som är värt att veta om att köpa och sälja bostäder.

Med detta sagt kan det ändå vara intressant att ta reda på vad mäklare tar i arvode i Göteborg mellan tummen och pekfingret. Det finns trots allt skillnader mellan fastighetsmäklare när det kommer till just arvodet. De allra flesta ligger någonstans kring två-tre procent i mäklararvode. Men även en till synes mindre skillnad i procentandel hit eller dit gör faktiskt ganska stor skillnad när det rör sig om en så pass stor affär som en fastighetsaffär.

Lätt att jämföra när alla mäklare finns på MäklarOfferter

Många presumtiva säljare av bostäder googlar på sökord såsom “mäklararvode bostadsrätt”. Detta för att de vill få reda på vad som är ett rimligt arvode för en fastighetsmäklare vid försäljning av just denna typ av bostad.

Svaret kan du enkelt ta reda på då alla mäklare finns på Mäklarofferter. Allt du behöver göra är att:

  • Besöka deras hemsida.
  • Hitta och jämföra mäklare.
  • Välja en fastighetsmäklare som sticker ut från mängden.

Svårare är det faktiskt inte!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *