Ekonomi

Kontantfinans.se erbjuder ett flexibelt verktyg för konsumenter

Det är sällan fel att ha valmöjligheter och att kunna välja de alternativ som bäst matchar ens specifika behov. Faktum är att denna valmöjlighet kan göra all skillnad i världen. Till exempel kan du välja att använda dig av den kontokredit som erbjuds på kontantfinans.se för att låna mellan 3 000 och 30 000 kr. Deras kredit är nämligen ett flexibelt verktyg vilket du som konsument kan dra nytta av. I denna artikel berättar vi hur du kan göra detta – läs vidare för att få reda på det!

3 sätt på vilka du kan dra nytta av kontantfinans.se och deras kredit

Som konsument kan du använda den kontokredit som erbjuds på kontantfinans.se för att låna mellan 3 000 och 30 000 kr. Genom att göra detta kan du få friheten att ta ut vilket belopp som helst inom detta intervall, upp till din individuella kreditgräns. Därmed utgör denna kredit ett attraktivt alternativ för dig som behöver låna lite pengar från tid till annan.

Dessa är några av de scenarion då du kan vilja nyttja krediten:

  • För att hantera kassaflödet. Varierar din inkomst en del från månad till månad? Om så är fallet kan du vilja använda en kontokredit för att enklare kunna hantera ditt kassaflöde. Du kan då ta ut pengar genom krediten under de månader då din inkomst är lite lägre. När din inkomst sedan ökar lite grann igen kan du återbetala pengarna.
  • För att klara av oförutsedda utgifter. Som vi alla vet är livet fullt av överraskningar. Vissa överraskningar är lite mer obehagliga än andra och kan vara förenade med ganska stora kostnader. Oavsett om du drabbas av en medicinsk nödsituation, såsom ett kostsamt tandläkarbesök, eller någon annan oförutsedd utgift kan du behöva finansiera denna på något sätt. Att då använda sig av en kredit kan hjälpa dig att slippa behöva ta ett större lån hos banken.
  • För att få en slags buffert för nödfall. På tal om oförutsedda utgifter kan du även bekosta sådana genom att ha en sparbuffert. Men om du saknar en buffert kan du välja att använda din kontokredit som en slags buffert för nödfall.